DHZ & garden webwinkel in Nederland en België

Pure online player, locatie-onafhankelijk en Europees potentieel
DHZ & garden webwinkel in BE/NL met Europees potentieel ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 3.750.000

EBITDA

EBITDA € 60.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Detailhandel
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30766

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

BV met 2 online winkels in Nederland en België. 100% locatie-onafhankelijk, met een assortiment bestaande uit DHZ, tuin en terras en klimaatproducten. 

Bijzonderheden
Het bedrijf als mede de Nederlandse webwinkel bestaat al 15 jaar. De Belgische webwinkel is in 2013 geopend. Het bedrijf maakt op dit moment gebruik van het outsourcen van de alle bedrijfsprocessen, waaronder: Warehousing, Administratie, Marketing en IT-ontwikkeling. 

Klantenservice
De klantenservice is deels intern /extern. Met een waardering van gem. een 9.0 is het bedrijf zeer klantvriendelijk.

Geschikt voor
Het bedrijf is zeer interessant voor bestaande webwinkels met een eigen logistieke afdeling, zodat kosten verlaagd kunnen worden en daarmee de winst aanzienlijk kan stijgen zonder dat dit een grote investing met zich mee brengt.

Kansen
Ook bestaan er nog talloze omzet-verhogende activiteiten, zoals het implementeren van social-media marketing, nieuwsbrief marketing en de mogelijkheid om de internationale ambitie verder uit te breiden.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.