Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Dienstverlener in de makelaardij

Instapklaar voor MBI-kandidaat | 0,5 dag p.w.


Beschrijving

De onderneming verzorgt exclusief makelaarsdiensten (o.a. opstellen koopovereenkomsten) voor haar samenwerkingspartner. Samenwerkingspartner (leadgenerator / website) richt zich op ondersteuning van woningverkopers, uitsluitend op ICT- en marketingvlak. Samenwerkingspartner heeft geen makelaarsachtergrond. De aangeboden onderneming heeft geen personeel in dienst en met de overname is geen huur- of leasecontract gemoeid.

Bijzonderheden
De onderneming is actief in de opkomende markt van goed geïnformeerde woningverkopers die enkel op specifieke elementen ondersteuning wensen.

Onderneming
Een goed lopend bedrijf met een goede omzet afgezet tegen de beperkte inspanning (ca. een halve dag per week). Werk kan flexibel worden ingevuld en geschiedt volledig digitaal, werk vanuit huis is zeer goed mogelijk. Lage kosten, geen personeel en geen huur- en leasecontracten.

Reden verkoop
De verkopende partij gaat zich intensiever op andere werkzaamheden richten, met name in de adviessector op vastgoedgebied voor lokale overheden (niet-concurrerend). Deze onderneming sluit daarbij niet goed aan.

Kerncijfers
Het resultaat na belastingen bedraagt over 2016 en 2017 circa € 17.500,-, de prognose over 2018 is vergelijkbaar. De arbeidsinspanning bedraagt gemiddeld een halve dag per week. De onderneming fungeert als nevenactiviteit van de ondernemer.

Aangeboden belang
De verkoper wenst de volledige onderneming (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkoper geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u eigenaar wordt van (100% van) de aandelen van de onderneming.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 35.000.

Geschikt voor
Deze onderneming is zowel interessant voor starters in de makelaardijsector, als voor ondernemende kandidaten in de sector die verbreding van hun werkzaamheden wensen.

Omzet
€ 27,500
Winst
Nettowinst € 17,500
Aantal FTE
1
Regio
Zuid Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening, Vastgoed
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#24286
Rechtsvorm
B.V.