Groot en trouw klantenbestand

De dierenwinkel is een begrip in de wijde omgeving door vakkundige personeel, brede assortiment en diervriendelijke benadering. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 500.000

EBITDA

EBIT € 50.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#24080

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De dierenwinkel is een begrip in de wijde omgeving door het zeer vakkundige personeel, brede assortiment en diervriendelijke benadering van de levende have. Er is nog meer groei en rendement mogelijk door te moderniseren. Dit kan o.a. via de inzet van social media, internetmarketing, verruimde openingstijden, uitbreiden met een trimsalon en actieve marketing.

Aanbod
Het aanbod bestaat uit vogels, koudwatervissen, zoog/knaagdieren, reptielen, amfibieën en insecten. Daarnaast een uitgebreid assortiment van voer en accessoires voor huisdieren zoals honden en katten. Geen hengelsport en geen tuincentrum.

Klanten
Groot vast klantenbestand in een straal van 50 kilometer. Dagelijks zo'n 150 klanten en op zaterdag 250 klanten te vinden in de winkel. 

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.