Digitaal verkoopplatform voor ondernemers

Het perfecte bedrijf voor tijd- en locatie onafhankelijk werken, verkopen met een missie!

Digitaal verkoopplatform voor ondernemers. Ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

Omzet € 60.000

Winst Op aanvraag

Sector E-commerce/ webshops · Detailhandel

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 60.000
FTE 1
Beschrijving

Deze startup/scale-up is een digitaal verkoopplatform. Via de aantrekkelijke en doorgeteste webshop verkopen bedrijven hun aanbod. Dit kunnen producten en diensten zijn, tegen een vaste prijs per stuk. Deze worden verkocht tegen een bemiddelingsbedrag over de verkoop. De transactie wordt opgesplitst, ieder krijgt direct zijn/haar deel.

Abonnementen
Daarnaast is er een mogelijkheid om het aanbod te verkopen via offerte aanvragen. De deelnemende bedrijven ontvangen de offerte aanvraag in de mailbox. Zij schaffen hiervoor een jaarabonnement aan.

Klanten
Het huidige klantenbestand van circa 100 ondernemers wordt overgenomen. Een deel betaalt het jaarabonnement en een deel kiest voor de verkoop via een bemiddelingsbedrag (ongeveer 50-50).

Bijzonderheden
Mogelijkheden zijn o.a.

  • het direct afrekenen van producten en diensten in de webshop
  • offertes aanvragen voor producten en diensten in de webshop
  • en offertes aanvragen via de bedrijfspagina van de deelnemende verkoper (soort uitgebreide gouden gids pagina met blogs i.v.m. SEO).
  • Ook kunnen kortingscodes worden ingevoerd in de webshop (bijv. van cadeaubonnen, of het aanbieden van gratis verzending in een actieperiode)
  • Consumenten zoeken eenvoudig bedrijven, producten en diensten in eigen regio door te filteren op provincie, regio en/of plaats. 
  • Verkopers beheren zelf het verkoopaccount, en transacties komen via e-mail direct bij de verkoper terecht. Ook transport en voorraadbeheer ligt bij de verkoper. Het platform betreft de bemiddeling (brengt klant en verkoper digitaal bij elkaar wat leidt tot conversie). Jouw taken bestaan dus vooral uit marketing en sales taken: zorgen dat de verkoop conversieproof blijft en groeit.

Verdienmodel

  • Bemiddeling over de verkoop uit de webshop (een deel gaat naar de deelnemende verkoper, een deel naar jou als platform).
  • Jaarabonnementen (dit passen we nu toe bij bedrijven die geen gebruik maken van afrekenen in de webshop, maar hun producten/diensten online zetten met "prijs op aanvraag" of alleen een verkooppagina zonder het aanbod toe te voegen aan de webshop).
  • Je verdient een bedrag op de verzending
  • En verder is het vooral kansen zien: zo kun je extra verdienen aan het verkopen van producten via een folder. Denk aan sinterklaasartikelen, kerstpakketten, etc.

Geschikt voor
Het is een bedrijf met een sterke potentiële groei, zonder omzetplafond. Aangezien jijzelf nauwelijks nodig bent in het operationele proces, kun je ontelbaar veel bestellingen aan. Er is dan ook nauwelijks een limiet op de verkoop.

Platform
Een onbeperkt aantal deelnemers kunnen zich aanmelden voor het platform, en beheren zelf het account en volgen zelf de bestelling op. Het bedrijf is uitermate geschikt voor iemand die affiniteit heeft met online marketing, e-commerce, digital marketing, growth marketing, start-ups, business strategy, online media.

Omzet € 60.000

Winst Op aanvraag

Sector E-commerce/ webshops · Detailhandel

RegioNiet-locatiegebonden

Beschikbaar
FTE 1
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 60.000
FTE 1