Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Distressed: software applicatie voor sollicitaties en arbeidscontracten

Met name zeer geschikt voor bedrijven met een hoog volume en lage complexiteit


Beschrijving

De software is een oplossing voor het solliciteren en aannemen van medewerkers. De software is een Microsoft .Net MVC applicatie. De 'voorkant' van de applicatie dekt functionaliteit af voor de volgende (deel)processen. Op dit moment vindt geen doorontwikkeling plaats van de software. Met name zeer geschikt voor bedrijven met een hoog volume en lage complexiteit.

Op de website zijn de mogelijkheden:

 • Solliciteren (webpagina op website voor solliciteren). Een lijst van te ontwikkelen features en functionaliteit is beschikbaar  aan arbeidscontracten.
 • Sollicitatie beoordelen en aannemen (door werkgever) (in Visual Studio online). De software is geschikt voor het verwerken van arbeidscontracten.
 • Werknemersformulier uitsturen aan nieuwe werknemers. Alle opmerkingen in de code en beschrijving van bug-fixed, features  klanten.
 • Werkgeversformulier uitsturen aan werkgever (is allemaal in het Engels opgesteld).
 • Controleren van ingestuurde gegevens van werknemer en werkgever door payroller. De website is reeds operationeel  
 • Aanmaken van arbeidscontracten en voor ondertekening uitzetten aan werkgever en werknemer. Hosting van de applicatie is reeds operationeel  
 • Arbeidscontract met alle geüploade documenten en gegevens doorzetten naar NMBRS indien door beide getekend. Applicatie is meertalig (momenteel Nederlands en Engels).   

Functionaliteiten 

 • Functie voor digitaal ondertekenen van een arbeidscontract door werkgever en werknemer. Op dit moment werken 5 klanten met het systeem  
 • Functie voor het in bulk ondertekenen door werkgever van meerdere arbeidscontracten in 1 keer. Dit is de eerste uitrol geweest die wegens omstandigheden niet is doorgezet.  
 • Zoekfunctionaliteit. Export naar .zip file van alle gegevens van een werknemer.  De klanten zijn enthousiast en het pakket werkt uitstekend.   
 • Aparte inlog voor HR medewerker en werkgever. Op basis hiervan is een aanzienlijk omzetgroei realiseerbaar.  

Ontbrekend
Ontbrekend is de 'back-end' software voor het onderhouden van (werknemer/werkgever)formulieren en arbeidscontracten  

Markt segmenten
Tuinbouw, Horeca, Evenementen-organisaties, Leisure

FTE
Geen FTE aanwezig. 

Omzet
2017: 3.500 euro Uitzendorgansiaties  
2018: 3.000 euro Accountancy (tbv eigen klanten)  
2019: 5.000 euro Geïnvesteerd bedrag Visie/Strategie Overname aanbod

De kosten van de ontwikkeling tot en met medio 2019
De toekomst mogelijkheden liggen met name op het gebied van Tuinbouw, Horeca en Accountancy. De ontwikkelingskosten van de software inclusief broncodes bedragen € 150.000. Sterk gericht op organisaties met hoog volume arbeidscontracten met een lage complexiteit.  

Doel
Doel van de ontwikkeling is geweest is om via licenties het pakket uit te rollen naar uitzendorganisaties, accountantskantoren (t.b.v. eigen klanten), de huidige klanten zijn bedrijven met veel seizoenskrachten zoals horeca-exploitanten.         

Reden verkoop
De oorzaak van verkoop is het onverwacht terugtrekken van een vennoot wegens gezondheidsproblemen. De huidige vennoot is niet in staat zelfstandig verder te ontwikkelen.

Omzet
€ 5,000
Aantal FTE
1
Regio
Nederland
Sector
IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27402
Rechtsvorm
B.V.