Distribiteur hoogwaardige Geodesic Dome-frames

Zoekt strategische partner

Distribiteur van hoogwaardige Geodesic Dome frames zoekt een strategische partner. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

€ 250.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Noord-Brabant

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#31221

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf heeft een exclusieve distributie-overeenkomst voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk voor het beleveren van hoogwaardige aluminium domes.

De Domes
De Domes, leverbaar in verschillende modellen van 3 tot 9 meter in diameter zijn breed toepasbaar: greenhouse, luxe serre, camping/glamping, woonhuis, tiny-house, popup-restaurant, orangerie, rooftop-tuinkas en ga maar door.

Bijzonderheden
De fabrikant geeft levenslang garantie op de frames. Er kunnen panelen ingesloten worden van glas, hout, metaal, kunststof, polycarbonaat, etc. De constructie is waterdicht en kan voorzien worden van deuren, ramen en ventilatie.

Grootste model
Het grootste model kan twee woonlagen bevatten van ieder 60m2 (totaal 120m2).

Kansen
De ondernemer ziet kansen op de domes niet alleen als frames te verkopen, maar ook als totaalconcept met bijvoorbeeld een vloer en/of interieur/woonlagen, naar wens van de klant.

Huidige ondernemer
Huidige ondernemer heeft een achtergrond in sales en marketing en heeft meerdere succesvolle bedrijven, en wenst het bedrijf groot te maken met een evenwichtige partner die een belangrijke rol kan spelen in het toevoegen van kennis, ervaring en uitvoering.

Reden voor verkoop
Na het wegvallen van de compagnon (door overlijden) is de ondernemer op zoek naar een nieuwe strategische partner om het bedrijf voort te zetten.

Ideale partner
De ideale partner is bekend met duurzame bouwconcepten, conceptmatig bouwen voor leisure, en heeft ervaring in de bouw sector.

Verwachting
De onderneming verwacht komende jaren enkele honderden dome-frames te verkopen in B2B en B2C.

Kantoor uitgelicht


Marktlink is al meer dan 25 jaar dé M&A-specialist. Jaarlijks begeleiden 130 professionals ruim 100 deals. Altijd onafhankelijk en met een passie voor ondernemen.