Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Doorstart Amsterdam Film School B.V.

Activa verkoop (doorstart uit faillissement)


Beschrijving

Bij vonnis van Rechtbank Amsterdam van 28 april 2020 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Amsterdam Film School B.V. (hierna: “AFS”) in staat van faillissement verklaard, zulks met aanstelling van mr. M. Koria als curator.

Onderneming
AFS is een particuliere onderwijsinstelling die zich bezighoudt met het geven van cursussen en opleidingen op het gebied van film (regie, montage, acteren, etc.). Op datum van faillissement telt AFS ca. 90 geregistreerde studenten.

Activiteiten
Bij AFS worden leerlingen onder andere opgeleid tot film- en documentairemakers, acteurs, editors en sound editors. De duur van de opleidingen varieert van 10 maanden tot een jaar. Leerlingen die geen opleiding willen volgen, kunnen ook cursussen volgen. Daarnaast biedt AFS ook masterclasses en een-op-een coaching.

Website
Meer informatie over Amsterdam Film School is te vinden op amsterdamfilmschool.nl

Voortzetting
De activiteiten zijn voor datum faillissement gestaakt. De curator tracht een doorstart te realiseren. De overeenkomsten die AFS heeft gesloten met de leerlingen worden niet overgedragen. De doorstarter krijgt het recht om in onderhandeling te treden met de leerlingen.

Werknemers
AFS heeft op datum van faillissement geen werknemers in dienst. De docenten (zzp’ers) werden op basis van een overeenkomst van opdracht ingezet.

NDA
Er is een dataroom online gesteld. Alvorens kandidaten tot een dataroom worden toegelaten dienen zij een NDA te ondertekenen.

Doorstart
De curator wenst uiterlijk 3 juni a.s. een doorstart te realiseren. Biedingen dienen uiterlijk 2 juni a.s. te zijn ingediend bij de curator.

Interesse
Mocht u interesse hebben in deze onderneming dan kunt u een email sturen aan de curator: mayk.koria@labre.nl. Voor vragen kunt u bellen naar 020 305 2030.

Omzet

  • € 505.808 (2018)
  • € 239.690 (tussentijdse cijfers 30 juni 2019)

Winst

  • Nettowinst - € 80.596 (2018)
  • Nettowinst - € 58.084 (tussentijdse cijfers 30 juni 2019)
Omzet
€ 500,000
Regio
West Nederland
Sector
Media, reclame & communicatie, Doorstart
Profielnummer
#28876
Rechtsvorm
B.V.