Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Doorstart | RL. Beautysalon.nu B.V.

Activa verkoop (doorstart uit faillissement)


Beschrijving

Bij vonnis d.d. 1 september 2020 van de Rechtbank Midden-Nederland is in staat van faillissement verklaard RL. Beautysalon.nu B.V., h.o.d.n. "New Skin Clinics", "Pedicure to go" en "Waxing-bar", zulks met benoeming van mr. Penders tot rechter-commissaris en aanstelling van mr. M.D.B. Stap als curator.

Onderneming en activiteiten
RL. Beautysalon.nu B.V. drijft een schoonheidssalon, waarbij zij zich bezighoudt met medische schoonheidsbehandelingen gericht op huidproblemen en huidverbetering, permanente make-up, gezichtsbehandelingen, ontharen, blenden-electrolysebehandeling, laserbehandelingen voor het verwijderen van ouderdomsvlekken en bloedvaten, make-up (visagie), massages, micro needling therapie, peelings, pedicure en manicure.

Apparatuur
De onderneming beschikt over apparatuur die nodig is om de activiteiten uit te oefenen. Er is een overzicht beschikbaar van de desbetreffende apparatuur. Tevens worden in de salon producten verkocht van onder meer de merken La Colline, Alessandro International en Murad Facials.

Locatie
De onderneming is gevestigd aan de Vlierweg 12a (3991 BC) te Houten.

Website
Meer informatie over RL. Beautysalon.nu B.V. is te vinden op https://www.new-skin.nl/.

Voortzetting
De ondernemingsactiviteiten worden sinds de faillietverklaring door de curator voortgezet. Behandelingen en verkoop van de producten lopen door. De curator tracht een doorstart te realiseren.

Werknemers
Bij de onderneming zijn 2 werknemers en 1 oproepkracht in dienst.

Doorstart en procedure
Partijen die interesse hebben in een doorstart en overname van de activa van de onderneming kunnen, na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring, het biedboek komen inzien.

Interesse
Mocht u interesse hebben in deze onderneming dan graag een email te sturen aan: z.koria@kbsadvocaten.nl. Voor vragen kunt u bellen naar 030 21 22 826.

Ten slotte
De informatie is verkregen van de DGA, dus de curator kan er niet voor instaan dat de gegevens correct zijn.

Omzet
€ 161,448
Regio
Midden Nederland
Sector
Doorstart, Overig
Profielnummer
#29216
Rechtsvorm
B.V.