Werkt actief mee aan de energietransitie

Duurzaam installatiebedrijf dat actief meewerkt aan de energietransitie voor een duurzame samenleving te koop aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 325.000

EBITDA

EBIT € 70.000

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29308

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Dit installatiebedrijf werkt actief mee aan de energietransitie voor een duurzame samenleving in de toekomst, met het motto 'schone energieopwekking voor iedereen bereikbaar te maken, tegen het best haalbare rendement'. Dit installatiebedrijf heeft een goede naam in de regio en wordt veel gevraagd voor maatwerk en hoogvermogen systemen voor voornamelijk particuliere woningen.

Bijzonderheden
De onderneming wil de best gewaardeerde zonnestroomspecialist in Zuid-Holland zijn, die de behoefte van de klant centraal stelt en meerwaarde biedt door een hoge servicegraad en klantgerichtheid.

Hoofdactiviteit
(Verkoop-)advies, ontwerp, installatie, service en monitoring van zonnestroomsystemen. Naast de verkoop en montage van zonnepanelen worden ook warmtepompen, zonneboilers, HR-ketels, vloerverwarming en ventilatiesystemen geïnstalleerd.

Vindbaarheid
De website is up-to-date en de zoekmachine is vriendelijk. Vanaf het begin is op verschillende manieren ingezet op lokale organische vindbaarheid wat voor een mate van continuïteit zorgt bij het ontvangen van aanvragen.

Recensies
Sinds 2019 heeft het bedrijf ook een beoordelingssysteem aan de website toegevoegd via Klanten Vertellen en worden ze door klanten beoordeeld met een 9,4 naast een aantal mooie recensies. Door actiever in te zetten op adverteren via AdWords en social media (wat nu niet wordt gedaan) kan gemakkelijk een verdubbeling of verdrievoudiging van de omzet gerealiseerd worden.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.