Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

E-commerce bedrijf in maaltijd vervangende shakes

Geautomatiseerde en schaalbare webwinkel


Beschrijving

Namens opdrachtgever bieden wij een bedrijf aan dat complete maaltijd vervangende shakes verkoopt aan de (online) consumentenmarkt. Deze nieuwe voedselinnovatie veroorzaakt hard groeiende vraag naar snelle, gezonde en complete maaltijd shakes.

Bijzonderheden
Een complete maaltijd shake die alle benodigde (macro en micro) voedingsstoffen bevat, zoals aanbevolen door de EFSA (European Food Safety Authority). De formule van de blend is samen met een biochemicus en diëtisten ontwikkeld. Het complete proces, van productie tot levering is uitbesteed. De productieruimte, afvulruimte en inspectieruimte zijn ISO 22000 en HACCP gecertificeerd. De maaltijd shake onderscheidt zich door de bijzondere samenstelling, een 100% bio afbreekbare pouch en door het aanbieden van verschillende type verpakkingen.

Kerncijfers
De potentiële omzet voor 2018 is geschat op 200.000 euro. De potentiële omzet in 2019 is geschat op 400.000 euro. Mogelijkheden om de omzet met honderden procenten te laten stijgen.

Bijzonderheden
Door de sterke merknaam en eigen design is er ruimte voor doelgerichte branding. Nu reeds een hoog percentage terugkerende klanten. Het product is zelf ontwikkeld wat resulteert in hoge marges.

Automatisering en schaalbaarheid
Door jarenlange ervaring in andere online branche gerelateerde bedrijven, is het team erin geslaagd om het bedrijf als “ lean startup” op te zetten; geen complexe IT integraties, product gevalideerd en aangepast a.d.h.v. klanten feedback, locatie onafhankelijk, beperkte kosten efficiënte marketing en internationale schaalbaarheid. Momenteel wordt de maaltijd shake verkocht middels het eigen verkoopkanaal, drie Amazon webwinkels en Bol.com. De kosten voor automatisering zullen niet stijgen bij meer orders. Orders, klanten, voorraad, verkoopkanalen management in één systeem.

Omzet
€ 200,000
Winst
EBITDA € 35,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Groothandel, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23476
Rechtsvorm
VOF