Met focus op diabetes, voor mens als huisdier

E-commerce bedrijf in medische hulpmiddelen met de focus op diabetes ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.075.000

EBITDA

Nettowinst € 150.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30075

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

E-commercebedrijf gespecialiseerd in online verkoop van medische hulpmiddelen met een gevestigde naam in diabetes. Het bedrijf kenmerkt zich door een groeiend klantenbestand, solide omzet, uitstekende bruto-marge en minimale headcount.

Activiteiten van het bedrijf
De onderneming levert een compleet assortiment op het gebied van diabetes, zowel voor mens als huisdier. Daarnaast aanverwante producten en informatie over bijvoorbeeld voeding en leefstijl. Zowel B2B als B2C. Tevens contracten met zorgverzekeraars. Foutloze declaratie-indiening middels zelf ontworpen en volledig geautomatiseerd declaratiesysteem. Gezien de zelfstandigheid kan er snel op nieuwe ontwikkelingen worden ingespeeld. Helpdesk en logistieke werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Oog voor MVO/duurzaamheid.

Onderscheidend vermogen
Alles in één hand, zelfstandig, geautomatiseerde declaratieverwerking, groeiend klantenbestand, solide omzet en marge. Specialist met een sterke handelsnaam en met hoge klanttevredenheid door effectieve klantenservice.

Overig
Een strategische partij kan middels synergie (strategisch, commercieel en/of operationeel) en vanwege de schaalbaarheid eenvoudig schaalvergroting en kostenreductie realiseren.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.