EDEKA Supermarkt in de Eifel te koop/te huur

Met een jaarlijkse netto-omzet van € 1,2 miljoen


Beschrijving

Om leeftijdsredenen wordt een goedlopende EDEKA-supermarkt in het luchtkuuroord Bollendorf (Kreis Bitburg in de zuidelijke Eifel) met een jaarlijkse netto-omzet van € 1,2 miljoen te huur respectievelijk te koop aangeboden.

Onroerend goed
Het pand heeft een omvang van 622 m2 (verkoopoppervlakte 429 m2, magazijn 103 m2, kantoor, personeelsruimte etc.) en kan worden gehuurd of gekocht.

Locatie
Er zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar, die vanaf 2021 door een gemeentelijke maatregel zullen worden uitgebreid. Het gebouw is in goede staat. Het dak werd in 2018 nieuw bedekt en geïsoleerd. De eerste verdieping van het voorste pand kan worden verbouwd tot 1 of 2 mooie appartementen.

Dorp
Het dorp heeft 1.800 inwoners en leeft grotendeels van het toerisme: ongeveer 170.000 overnachtingen in hotels, jeugdherbergen, vakantieappartementen, pensions en in het seizoen ca. 800 campinggasten per dag. Velen komen uit Nederland. Daarnaast worden komend jaar 68 nieuwe woningen opgeleverd in de directe omgeving van de supermarkt.

Bijzonderheden
Bollendorf heeft een zeer goede infrastructuur en een hoge recreatieve waarde. Zeer populair zijn de grensrivier de Sauer, het bosgebied, de gigantische rotsen en het openluchtzwembad.

Reden voor verkoop
De huidige huurder/exploitant van de supermarkt heeft een leeftijd bereikt waarop de eigenaar wenst de supermarkt te verkopen resp. aan een opvolger te willen verhuren. 

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt resp. gehuurd kan worden. 

Omzet

€ 1.200.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Duitsland

Sector

Detailhandel

Type Klanten

B2C

Profielnummer

#28736

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!