Luxe lodge tenten met als thema “Luxe Kamperen in Afrikaanse sferen”

Een camping gesitueerd in Duitsland met luxe lodge tenten ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 30.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#28631

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het betreft de verkoop een 4-tal geheel ingerichte luxe lodge tenten, de lodge zijn gesitueerd op een camping in Duitsland, in Duitsland Am Mühlenteich te Lingerhahn (4 Luxe lodge tenten en een trekkerstent).

Kerncijfers
Ter indicatie de totale omzet/verhuur van de lodges bedraagt € 30.000 per jaar, de directe kosten die gemaakt dienen te worden voor boekingen, reiskosten, onderhoud, verzekeringen, promotie en de contracten met de camping bedraagt zo’n € 8.000 per jaar.

Boeken
Vakantiegangers kunnen de lodge tenten boeken via de eigen ontworpen website van de website van de onderneming. Ook via booking.com. of rechtstreeks bij de camping en op ander websites is de onderneming terug te vinden. Bij Booking . com hebben we ook dit jaar weer een Award gewonnen gewaardeerd met een 8 door vakantiegangers zoals dit ook het vorige jaar 2019 het geval was. Door de vakantiegangers gewaardeerd in Nederland en in Duitsland met als thema Olifant en Chimpansee.

Lodges
De eerste lodges zijn vijf jaar oud de meer recente lodges zijn vier jaar oud. De lodges zijn momenteel in een uitstekende staat en worden zeer goed onderhouden. Het geheel aan lodges inclusief, contracten met de camping en de website zijn ondergebracht in een Besloten Vennootschap genaamd Hydrotop met als handelsnaam Safritop. De B.V. wordt te koop aangeboden waarbij de voorkeur uitgaat naar een volledige verkoop inclusief alle bescheiden.

Thema
Wat de tenten uniek maakt is dat elke tent is ingericht in Afrikaanse stijl met een luxe uitstralingen met een dier als thema. Die thema’s zijn gebaseerd op diverse Afrikaanse dieren uit Afrika. Op de site staat dan ook een beschrijving van de dieren. Ook het speelgoed en knuffels voor de kinderen die in de tenten aanwezig zijn hierop gebaseerd.

Reden verkoop
De onderneming is te koop i.v.m. een wijziging van de persoonlijke situatie van de ondernemer.

Aangeboden belang
De voorkeur gaat uit naar een koper die de volledige onderneming wil overnemen.

Mogelijkheden
Zoals gepresenteerd betreft het hier een volledig operationele onderneming, die op basis van de huidige situatie zeer lucratief is. Verder uitbouw van het huidige concept is mogelijk.

Overdracht
Overdracht en aanvaarding kan in onderling overleg bepaald worden.

Meer informatie?
Plaats onderaan dit verkoopprofiel een reactie om in contact te komen met de verkopende partij. Deze kan u meer informatie over de onderneming verschaffen.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.