Eetcafé met veel vaste klanten

Direct tegenover het winkelcentrum


Beschrijving

Eetcafé in Amsterdam-Noord

Het betreft een eetcafé gelegen in een leuk hoekpand aan het drukbezochte Mosveld in Amsterdam-Noord, waar vele winkels en horeca is gevestigd. Amsterdam-Noord is sterk in opkomst met nieuwe hotels welke in de nabije toekomst geopend zullen worden, zal het toerisme alleen maar toenemen in dit gebied.

Bijzonderheden
De zaak heeft aan de voorzijde voldoende ruimte om een terras uit te stallen waar ook toestemming voor is afgegeven. Doordat het een hoekpand betreft en de vele ramen die in de gevel zitten is er voldoende lichtinval en lijkt de zaak optisch nog ruimer.

Indeling
Eenmaal binnen komt men direct in het zitgedeelte. Rechts-achterin is de bar gesitueerd welke doorloopt in de keuken, achter de keuken is een opslagruimte. De ruimte is handig ingedeeld, waarbij een andere opstelling gemakkelijk te creëren is.

Vaste klanten
Het eetcafé heeft veel vaste klanten, waar veel gasten van de rondom gelegen hotels komen. Het pondje naar Amsterdam-Centraal is op loopafstand, zo sta je met 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

Zonnepanelen
Tevens zijn er op het dak van het pand zonnepanelen geplaats, welke enorm stroom besparend zijn.

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Profielnummer

#27495

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!