Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Noord-Holland

Werkzaam op de gebieden elektrotechniek, beveiliging, domotica, verlichting, tele- en datacommunicatie en zonne-energie


Beschrijving

All-round elektrotechnisch installatiebedrijf in Noord-Holland. Werkzaam op de gebieden elektrotechniek, beveiliging, domotica, verlichting, tele- en datacommunicatie en zonne-energie.

Bijzonderheden
Het accent ligt op algemeen elektrotechnisch werk en dagelijks onderhoud. De onderneming werkt voor zowel particuliere klanten als voor bedrijven en instituten zoals aannemers, VVE’s en woningbouwverenigingen. De onderneming is specialist in renovatieprojecten en onderhoud voor een aantal grote klanten in het domein vastgoedbeheer, bouw en renovatie en dan met name bij woningcorporaties. Kwaliteitsbedrijf met zeer goede naam in de regio en grote vaste klanten.

Lean & mean
Lean & mean georganiseerd bedrijf met prettige bedrijfscultuur, een beperkt aantal medewerkers, die zeer zelfstandig werken, en een meewerkende dga. Altijd volbezet.

Reden verkoop
De aandelen worden aangeboden vanwege leeftijd en gebrek aan opvolging.

Kerncijfers
Ruim € 800.000 omzet, zeer hoge gemiddelde omzet per FTE en zeer winstgevend. Genormaliseerde EBITDA € 280.000 (35%) met een zeer gezonde balans. 

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Geschikt voor collega-totaalinstallateur in de regio, een aannemer die een afdeling elektrotechniek wil toevoegen of een MBI-kandidaat met middelen.

Omzet
€ 800,000
Winst
EBITDA € 280,000
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26332