Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Erkend congresorganisatiebureau

Geaccrediteerde nascholing en de mogelijkheid om cursussen aan te bieden


Beschrijving

De onderneming is een erkend congresorganisatiebureau gespecialiseerd in de organisatie van medische congressen. Verder bieden zij geaccrediteerde nascholing aan en is het mogelijk om cursussen aan te bieden welke zijn vrijgesteld van BTW.

Bijzonderheden
Jaarlijks organiseert de onderneming zo’n veertig medische congressen en bijeenkomsten. Naast het organiseren, is de onderneming gespecialiseerd in het werven van sponsoren en expositiemanagement.

Klanten
De onderneming heeft door de jaren heen langdurige klantrelaties opgebouwd. De opdrachtgevers hebben vaak jaarlijkse congressen welke ze door het bureau laten organiseren. Dit genereert een recurring omzet.

Team
Het huidige team bestaat uit projectmanagers, projectcoördinators en sponsorwervers. Hierdoor kan de onderneming het werk van de opdrachtgevers volledig uit handen nemen.

Kerncijfers
De onderneming realiseerde in 2018 een brutomarge (omzet) van ruim € 1 miljoen met een genormaliseerde EBITDA van circa € 200.000.

Strategische partij
Momenteel wordt met een strategische partij gesproken over een mogelijke overname van de aandelen. Deze partij heeft aangegeven graag verder te willen kijken, maar zij zijn nog opzoek naar een commerciële (MBI-)kandidaat waar ze dit dossier samen mee zouden kunnen oppakken.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
EBITDA € 200,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Media, reclame & communicatie, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28665
Rechtsvorm
B.V.