Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Evenementenorganisatie met verschillende concepten in West-Nederland

Schaalbare onderneming met diverse in- en outdoorevenementen


Beschrijving

Evenementenorganisatie in de regio West-Nederland met evenementen op gunstige locaties in en rondom de randstad. Jaarrond organiseert de onderneming verschillende evenementen in zowel binnen- als buitenlocaties. Dit met grotendeels eigen concepten. De onderneming is gestart in 2015 en heeft sindsdien elk jaar een flinke groei gekend.

Bijzonderheden
Enkele van de evenementen vinden plaats op unieke locaties in de regio. Daarnaast is deze speler één van de weinige die op deze schaal opereert in dit gebied. Goede relatie met vaste groep bezoekers. Uitstekende naam & reputatie. Sterk team van freelancers en externe partners die grotendeels zelfstandig functioneren. Naast eerdergenoemde freelancers en partners geen vast personeel in dienst.

Kerncijfers
Zoals gezegd maakt de organisatie een flinke groei door. In 2018 was de omzet €650.000, welke in 2019 doorgroeit tot over de €1.000.000. Geen bancaire schulden.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,050,000
Aantal FTE
1
Regio
West Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26383
Rechtsvorm
B.V.