Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Exclusief trendy schoenenmerk

Met professionele webshop


Beschrijving

Dit nieuwe, verfrissende en trendy schoenenmerk, richt zich met haar exclusieve collectie op het midden- tot topsegment. De schoenen worden exclusief ontworpen en in Portugal geproduceerd. Het accent ligt momenteel op sneakers voor (jong)volwassenen tussen 18 en 35 jaar.

Bijzonderheden
Het betreft hier een startup, waar het kapitaal momenteel ontbreekt om het merk commercieel breed te vermarkten. De basis van het exclusieve merk ligt er perfect bij, evenals de uitermate professionele webshop, die in potentie wereldwijd schaalbaar is.

Merk
Unieke propositie zowel emotioneel als functioneel met een (beperkte) eigen collectie, productie in Europa. Aan het merk ligt een vernieuwende wijze van denken over de markt ten grondslag. Er zijn mogelijkheden om het merk uit te breiden met andere schoenen, zonnebrillen, accessoires, etc.

Kerncijfers
Het betreft een startup, en de omzet is nihil.

Reden voor verkoop
De huidige jonge ondernemer ontbreken de financiële middelen om het merk verder te vermarkten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel een Aandelentransactie als een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg. De koopprijs heeft hoofdzakelijk betrekking op de bouw van de webshop en de geproduceerde voorraad, en bedraagt € 75.000.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Aantal FTE
1
Regio
Nederland
Sector
IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26660
Rechtsvorm
B.V.