Verkoop, levering en montage van alle soorten vloeren

Exclusieve woninginrichter ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 500.000

EBITDA

EBIT € 100.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30223

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Het bedrijf is een Vennootschap Onder Firma (VOF) en bestaat reeds geruime tijd. De onderneming is een begrip in de regio, maar ook buiten de regio bevinden zich steeds meer tevreden klanten. Het bedrijf laten groeien kan met extra commerciële inspanningen gemakkelijk gerealiseerd gaan worden.

Activiteiten
De activiteiten van het bedrijf bevatten: verkoop, levering en montage van alle soorten vloeren (geen tegels), gordijnen en binnenzonwering, dit alles in de breedste zin van het woord. Het uitvoeren van reparatie (gordijnen/zonwering) en onderhoud (vloeren) aan genoemde producten.

Bijzonderheden
Gezien de ruime ervaring is het een gevestigde woninginrichter te noemen met een zeer goede naam in de markt. De cliënten zijn B2C- en B2B-klanten. Het bedrijf is gevestigd in een mooi huurpand met een exclusieve uitstraling.

Reden voor verkoop
De directie van dit bedrijf heeft zich voorgenomen om het bedrijf te verkopen aan derden wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd en het ontbreken aan opvolging.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.