Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Exploitatierechten opklapbare werkbank

Universeel en uitermate stabiel


Beschrijving

Onze opdrachtgever heeft een uitzonderlijke werkbank ontwikkeld en gerealiseerd. Op deze state of the art werkbank voor de vakman (afbouw, timmerman) en veeleisende hobbyist kun je aanzienlijk sneller, nauwkeuriger, veiliger en comfortabeler werken.

 

BijzonderhedenDeze universele werkbank is uitermate stabiel, licht in gewicht, draagbaar, opklapbaar en kan uitgebreid worden met hulpstukken voor elektrisch gereedschap. Vakmensen die al jaren met deze multifunctionele werkbank gewerkt hebben willen niet meer zonder. Hij gaat een leven lang mee. Aanschaf betaalt zich terug met hogere arbeidsproductiviteit en professionaliteit.

 

Over te dragen rechtenOpdrachtgever wenst de rechten van productie en de wereldwijde vermarkting over te dragen aan een organisatie die wereldwijd een stevige positie inneemt of ambïeert in dit segment. De verkooprechten kunnen ook per land verleend worden.

 

VerkoopprijsDe te vragen verkoopprijs van de exploitatierechten, eventueel in combinatie met royalties ligt op een niveau dat recht doet aan de bijzondere kwaliteit en eigenschappen van de werkbank.

 

GeïnteresseerdenSerieuze gegadigden zullen graag nader geïnformeerd worden na ondertekening van de betreffende geheimhoudingsverklaring.Geschikt voorDeze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25851