Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Fabrikant van stenen tuinmeubelen

Trend zettend met eigen designs


Beschrijving

Dit bedrijf ontwerpt en fabriceert granieten (tuin)tafels, buitenkeukens en vuurtafels in eigen beheer. Rechtstreeks vanaf de berg worden op maat gezaagde granieten tafels en stoelen getransporteerd naar de assemblage afdeling in Nederland. Hier worden ze voorzien van trendy onderstellen, ingebouwd in buitenkeukens of omgevormd tot bijpassende stoelen en/of banken.

Bijzonderheden
De onderneming is toonaangevend en trend zettend en verkoopt haar producten via vrijwel alle tuincentra in Nederland en een aantal in Duitsland. Aflevering aan de eindgebruiker (consument) vindt door het bedrijf plaats, zodat tuincentra hier niet mee worden belast. Het bedrijf heeft een enorm potentieel doordat de Duitse markt nog onvoldoende is aangeboord en de producten ook erg goed in huis passen.

Huisvesting
Het bedrijf heeft haar assemblage afdeling ondergebracht in een eigen pand en huurt nog 2 locaties (buren) voor opslag en showroom. 

Reden van Verkoop
De huidige eigenaar is de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels ruimschoots overschreden en ziet in dat hij zijn bedrijf nu moet gaan overdragen aan een nieuwe generatie. Hij heeft geen opvolging in de familie, dus staat open voor verkoop aan derden. Hij is zeker bereid om nog enige tijd als adviseur (ontwerp van nieuwe modellen etc.) verbonden te blijven en zal zorgdragen voor een goede en warme overdracht.

Aangeboden belang
Het betreft een 100% aandelen overdracht. 

Geschikt voor
Strategische kopers die actief zijn in de tuinbranche en graag hun producten assortiment willen uitbreiden met goed renderende producten. Het bedrijf  is bij uitstek geschikt voor hands-on MBI kandidaten die grote affiniteit hebben met productiebedrijven en design. Het bedrijf heeft veel potentie.

Omzet
€ 2,200,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Detailhandel, Industrie & productie
Profielnummer
#23515
Rechtsvorm
B.V.