Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Fashion merk met eigen webshop

Schoenen en accessoires


Beschrijving

(Retail) fashion merk, waarvan onlangs de te dure winkellocaties zijn afgebouwd. De business bestaat nu uit een webshop, waarvan de handling is uitbesteed aan ervaren en hands-on partner in het midden van het land.

Bijzonderheden
Er zijn mogelijkheden voor heropenen winkellocatie(s) en wholesale. Het klantenbestand van >10.000 actieve klanten verspreid over heel Nederland. Het betreft een merk met hoge bekendheid in de doelgroep, welke wordt gevormd door: vrouwen 35+ midden/hoog segment. De onderneming heeft geen schulden en geen vreemd vermogen

Merk
Uniek merk (unieke propositie zowel emotioneel als functioneel) met eigen collectie, productie in Europa, ruime ervaring opgebouwd met een netwerk aan betrouwbare leveranciers. Rond de 100.000 vrouwen in Nederland hebben ooit items van dit merk gekocht. 

Kerncijfers
De omzet inclusief de winkels bedroeg in het verleden € 1,5 miljoen. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 150,000
Winst
€ 15,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25758
Rechtsvorm
B.V.