Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Figuurcorrectie studio's in Noord-Holland

Tevens gezichtsbehandeling, pijnbestrijding, spierversteviging en lymfedrainage programma’s


Beschrijving

Ter overname aangeboden figuurcorrectie studio (2 studio's) in Noord-Holland. Een gerenommeerd franchise concept uit Noorwegen die haar werkzaamheden al meer dan 50 jaar lang hebben bewezen. Naast de figuurcorrectie tevens Facial (gezichtsbehandeling), pijnbestrijding, spierversteviging en lymfedrainage programma’s middels het zelfde EMS (Electric Muscle Stimulation) systeem.

Studio 1
Studio 1 heeft 3 actieve behandelruimtes met uitbreidingsmogelijkheid naar 5. Deze studio bestaat al 14 jaar. De huidige eigenaresse bezit de studio 5 jaar. In de afgelopen tijd is er een flink klantenbestand opgebouwd welke met de dag groter wordt. De studio zit in een zelfstandig huurpand. Locatie van de studio is goed bereikbaar met auto, ov en fiets en heeft tevens gratis en voldoende parkeergelegenheid. De wijk waarin studio 1 is gelegen is een gezellige en vooral gewilde woonwijk met een park op loopafstand. Op ongeveer 500 mtr. afstand is een grote winkelstraat gelegen en een paar meter daarvandaan een station. Op 7 km vanaf de zaak ligt het strand van een bekende badplaats.

Studio 2
Studio 2 heeft 3 actieve behandelruimtes met uitbreidingsmogelijkheid naar 5. Deze studio bestaat 1 jaar waarbij het klantenbestand begint te groeien. Deze studio zit in een gezamenlijk pand met o.a. schoonheidsspecialiste, massage/welzijn praktijk, acupunctuur, orthomoleculair therapeut en een psycholoog. De locatie van de studio is makkelijk bereikbaar met auto, ov en fiets. Parkeren is betaald. Echter is er een AH om de hoek waarbij mogelijkheid is tot 1,5 uur gratis parkeren. Studio is gelegen in een welvarende wijk met grote zakelijke bedrijven in de buurt.

Overname
Overname is mogelijk van beide studio’s in een koop of aparte verkoop.

Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Franchise, Gezondheidszorg & farmacie
Profielnummer
#27104