Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Franchise in ambachtelijke chocolade artikelen

Gezocht: Franchisenemer voor nieuw te openen chocoladewinkel(s)


Beschrijving

Het betreft Nederlands familiebedrijf dat al ruim een halve eeuw ambachtelijke chocolade artikelen maakt.

Producten
Het bedrijf voert een zeer breed assortiment in chocolade artikelen. De producten worden op ambachtelijke wijze vervaardigd in eigen productie en staan bekend als topproducten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Verkoop vindt plaats vanuit eigen winkels en vanuit franchisewinkels.

Profiel franchisenemer
Gaat uw hart sneller slaan bij het werken met mensen en bij het werken met ambachtelijke producten? Bent u creatief, coöperatief positief, flexibel en oplossingsgericht ingesteld? U droomt van een eigen onderneming of bent reeds ondernemer. U bent communicatief sterk en een enthousiasmerende verkoper. Aan het werken met klanten stelt u de hoogste prioriteit. U beschikt over financiële middelen om de eigen inbreng, welke benodigd is om een externe financiering aan te trekken, te kunnen voldoen.

Entree-fee
Investering in winkel, voorraad, werkkapitaal en éénmalige entree-fee. Aanschaf voorraad is afhankelijk van het seizoen.

Omzet vergelijkbare winkels
De omzet van vergelijkbare winkels ligt tussen € 250.000 en € 350.000,-. De brutomarge bedraagt ca. 35%

Franchisegever
De franchisegever biedt een bewezen en succesvol concept, een prima opleiding en persoonlijke begeleiding, gebaseerd op veel ervaring bij de franchisegever en de collega franchisenemers. Het marktpotentieel is groot en is er sprake van een goede ondernemersbeloning, vooropgesteld dat u bereid bent zelf actief en enthousiast mee te werken in de winkel.

Meer informatie?
Bent u enthousiast? Reageer dan onderaan het profiel en kom in contact. 

Omzet
€ 350,000
Aantal FTE
1
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel, Franchise
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27481
Rechtsvorm
Maatschap