Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Full service communicatiebureau

Een toonaangevende speler binnen haar segment in de regio Zuid-Nederland


Beschrijving

De onderneming is opgericht in 2002 in de regio Zuid-Nederland en is de afgelopen 16 jaar gestaag gegroeid tot ongeveer 5-10 werknemers. Inmiddels is het een toonaangevende speler binnen haar segment in de regio. De onderneming heeft zich sinds de oprichting met name toegelegd op interne communicatie binnen het B2B segment. De klantenportefeuille bestaat uit een aantal (grote) bedrijven en diverse kleinere bedrijven.

Dienstverlening
De dienstverlening bestaat onder andere uit ontwikkeling voor zowel interne als externe campagnes, ontwerp en vormgeving van uiteenlopende communicatie-uitingen, tekstschrijven, beeldbewerking/fotoshop van gedrukte en digitale media en het aansturen van bijvoorbeeld drukkerijen en fotografen.

Kenmerken
De onderneming kenmerkt zich doordat de medewerkers een hecht team vormen. Er hangt een open en prettige sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Deze houding heeft de onderneming ook richting haar klanten. De afgelopen jaren heeft de onderneming een stabiele omzet en een stabiel resultaat weten te realiseren. De verwachting voor de toekomst is daarom positief.

Bijzonderheden
De kracht van de onderneming zit hem, naast de persoonlijke aanpak, kwaliteit en snelheid, in het feit dat de onderneming full service is. Met vele leveranciers heeft de onderneming al jarenlange relaties, tot grote tevredenheid van deze partijen. Het team heeft uiteenlopende talenten en biedt goede mogelijkheden om de dienstverlening, en daarmee ook het klantenbestand, uit te breiden. Daarnaast is de locatie erg gunstig. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
EBITDA € 200,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Zuid Nederland
Sector
Media, reclame & communicatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26112
Rechtsvorm
B.V.