Met oorsprong in de grafische vormgeving

Full service communicatiebureau met oorsprong in de grafische vormgeving. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.500.000

EBITDA

EBITDA € 300.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29892

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een full-service, creatief communicatiebureau dat werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers aan verrassende concepten, campagnes en reguliere communicatie voor zowel online als offline kanalen en middelen. In 25 jaar heeft het bureau een indrukwekkend portfolio opgebouwd op het gebied van interne en externe communicatie.

Bijzonderheden
Het bedrijf is financieel kerngezond en de organisatie staat als een huis. Door een persoonlijke benadering gekoppeld aan kwalitatief goed werk, is er een sterke klantenbinding en zijn de medewerkers zeer betrokken. Creativiteit en inspiratie gaat hand in hand met gedisciplineerd werken in een geoliede projectorganisatie. Kenmerkend voor het bedrijf is dat mensen echt zichzelf kunnen zijn en talenten voortdurend worden ontwikkeld. De onderneming zorgt voor aanstekelijke energie bij haar relaties.

Marktsegment
Het bureau heeft een grote diversiteit in klanten en is vooral sterk vertegenwoordigd in finance (en met name pensioenen) & zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn en overheid & onderwijs.

Reden verkoop
De huidige eigenaar wil meer tijd creëren voor andere uitdagingen. Zijn ambitie is om zich als investeerder en mentor aan meerdere nieuwe initiatieven te gaan binden.

Opvolging
Het bureau is zeer vitaal en kan op eigen kracht succesvol door. Door deze sterke uitgangspositie kan het bureau haar onafhankelijke positie blijven claimen maar ook aansluiten bij een grotere organisatie.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van de sector die over voldoende middelen kunnen beschikken.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.