Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Full-service supplier van websites, apps en online marketing

Ondersteunt bedrijven in online communicatie en webontwikkeling


Beschrijving

“Digital” (=codenaam) is een full-service supplier van websites, webapplicaties, mobile apps, custom-made software, SaaS-solutions en online marketing. 

Onderneming
De onderneming ondersteunt bedrijven in online communicatie en webontwikkeling. De Onderneming hanteert een geoptimaliseerd proces welke gebaseerd is op ruim 18 jaar aan ervaring in online uitdagingen.  Innovatie staat bij de Onderneming hoog op de agenda. Binnen de Onderneming wordt er o.a. al gewerkt met front- en backend-frameworks als Laravel en Vue.js. 

Bijzonderheden
Digital heeft een homemade Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld. Groot voordeel van dit systeem is de snelle uitrol onder nieuwe projecten, de modulaire opbouw (met modules voor onder andere SEO, nieuws, projecten, headers, etc.) en mogelijkheid voor centrale updates. De onderneming ontwerpt software voor reserveringssystemen, CRM-systemen, Intranetten en Apps. Daarnaast ontwikkelt Digital websites en webshops. Digital ontzorgt klanten door online marketing, E-mailmarketing en advertising volledig op zich te nemen.

Personeel
Het huidige personeelsbestand bestaat uit een mix van programmeurs, communicatie- en marketing deskundigen en UX-experts. Hierdoor worden verschillende specialisaties gecombineerd om tot een professionele en innovatieve klantpropositie te geraken.  Door een sterke klantretentie, is de recurring omzetgroei van Digital +10-15% per jaar, wat neerkomt op zo’n € 120.000 op jaarbasis. 

Omzet
De onderneming realiseerde (op basis van interne cijfers) een omzet van zo’n € 846.000 in 2018 met een EBITDA van circa € 181.000. 

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer ziet zichzelf niet als de ideale persoon om het bedrijf te leiden in de volgende (groei) fase.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers en investeerders.

Omzet
€ 840,000
Winst
EBITDA € 180,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie
Profielnummer
#26238
Rechtsvorm
B.V.