Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Garagebedrijf / APK keuringsstation in de regio Tilburg

Inventaris, voorraden, klantenbestand, het pand (of huurcontract) en dienstverband 1 monteur


Beschrijving

Het betreft de activa van een garagebedrijf / APK –Keuringstation in de regio Tilburg. Het bedrijf is opgericht in 1998 en heeft veel vaste klanten (diverse zakelijke en particuliere klanten). Het bedrijfspand kan gehuurd of gekocht worden.

Activiteiten
De werkzaamheden zijn onder andere: onderhoud en reparatie, APK keuringen, bandenservice, airco service en injector service

Investeringsoverwegingen
Het garage bedrijf heeft een sterke marktpositie en een stabiel loyaal klantenbestand. Daarnaast zijn er aanzienlijke groeimogelijkheden (Capaciteit garage wordt niet volledig benut) en betreft het een winstgevend garagebedrijf met goede vooruitzichten. 

Verkoopreden/verkoopprijs
De huidige eigenaar is op leeftijd en wenst het rustiger aan te gaan doen. Vraagprijs voor de activa is EUR 200.000 (excl. pand).

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 220,000
Aantal FTE
1
Regio
Zuid Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25425
Rechtsvorm
Eenmanszaak