Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Garagebedrijf

De nadruk ligt op reparatie en onderhoud. Ook wordt er beperkt gehandeld in tweede hands auto’s.


Beschrijving

De onderneming betreft een goedlopend garagebedrijf waarbij de nadruk ligt op reparatie en onderhoud. Ook wordt er beperkt gehandeld in tweede hands auto’s. Het betreft een vrije garage die niet is gebonden aan een dealerschap of merk.

Klantenbestand
Het klantenbestand bestaat uit business to business klanten, maar het merendeel van de omzet wordt gerealiseerd bij particuliere klanten waarbij sprake is van een goede spreiding.

Locatie
De onderneming ligt op een strategische locatie op Walcheren (Zeeland) en kent groeipotentieel.

Aangeboden
De activiteiten en activa van onderneming. Te koop wordt aangeboden onroerend goed, machines en installaties, voorraad onderdelen en inventaris, klantenbestand, personeel, overeenkomsten en al hetgeen onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Eén en ander nader te duiden in het informatiememorandum.

Bijzonderheden
Ondernemer is bereid na overdracht maximaal 3 maanden aan te blijven.

Vraagprijs
De vraagprijs van de onderneming is nader overeen te komen. De verkoper nodigt geïnteresseerden uit een bod te doen op basis van een informatiememorandum. Dit kan in overleg worden verstrekt.

Kerncijfers

  • Groeipotentieel
  • Jaaromzet: ca. € 625.000   
  • Werknemers: 1-5
  • Regio: Zeeland

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.