Sterke positie in de (inter)nationale verpakkingsmarkt voor droge voedingsmiddelen

Gecertificeerde co-pack organisatie voor droge voedingsmiddelen ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 3.000.000

EBITDA

EBITDA € 500.000

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29872

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een gerenommeerde en gecertificeerde co-pack organisatie voor met name droge voedingsmiddelen in het internationale speelveld.

Machinepark
De onderneming heeft een hoogwaardig machinepark met meer dan 15 kwalitatieve verpakkingslijnen tot haar beschikking, waarbij flexibel en efficiënt aanpassingen kunnen worden aangebracht op basis van de te verpakken producten en veranderingen in de vraag.

Personeel
Het bedrijf heeft de beschikking over een betrokken team (25-30 FTE) van personeelsleden en vaste inleenkrachten en een flexibele schil van inleenkrachten (20-25 FTE). Dit stelt de organisatie dan ook in staat om nauwkeurig te kunnen op- en afschalen.

Kerncijfers
De onderneming genereerde in 2020 circa €3 miljoen omzet en in 2021 zal de omzet naar verwachting €3,3 miljoen bedragen. Daarnaast zal in 2021 naar verwachting de EBITDA circa €575k bedragen.

Geschikt voor
De aandeelhouders zoeken een geschikte partij die de organisatie verder kan laten groeien en die gebruik kan maken van de nog ruim beschikbare potentie binnen de organisatie.

Aangeboden belang
De voorkeur van de aandeelhouders betreft de verkoop van 100% van de aandelen, waarbij andere vormen in de basis bespreekbaar zijn.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.