Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Gerenommeerd schildersbedrijf

Met voornamelijk zakelijke opdrachtgevers (B2B)


Beschrijving

Het schildersbedrijf heeft een goed gevulde orderportefeuille en is voornamelijk actief in de B2B markt. De opdrachtgevers zijn voornamelijk woningcorporaties, scholen, gemeenten, (bouw)bedrijven en zorginstellingen. Door de grote spreiding van opdrachtgevers, is er geen sprake van (directe) afhankelijkheid. De onderneming bestaat al meer dan 50 jaar, waarbij deze ook de jaren van economische crisis op een goede manier heeft doorstaan.

Activiteiten
De activiteiten omvatten het schilderwerk (nieuwbouw en renovatie), wandafwerking, glasservice, onderhoud en herstel van beton en hout(rot). De onderneming is gevestigd in Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe) en is voornamelijk actief in het noorden, oosten en midden van Nederland. Het personeel is grotendeels flexibel inzetbaar en varieert tussen 20 - 30 FTE’s.

Reden verkoop
Vanwege de pensioengerechtigde leeftijd van de ondernemers en het ontbreken van opvolging binnen de familie, wordt er een geschikte kandidaat gezocht om deze onderneming over te nemen.

Geschikt voor
De onderneming is geschikt voor strategische partijen en MBI-kandidaten, welke kennis hebben van deze sector. De overnamekandidaat dient te beschikken over voldoende financiële middelen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 375.000

NDA en memorandum
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er een verkoopmemorandum beschikbaar.

Omzet
€ 2,000,000
Winst
EBITDA € 125,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Noord Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26072
Rechtsvorm
B.V.