Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Gerenommeerde detailhandel + webshop in sanitair en badkamerinrichting

Moderne showroom 650m2 mét exclusieve dealerschappen


Beschrijving

De onderneming betreft een gerenommeerde detailhandel in sanitair en badkamerinrichting, centraal gelegen in de randstad. Het bedrijf bestaat sinds november 2006 en is vanaf 2012 op de huidige locatie gevestigd.

Bijzonderheden
Het bedrijf beschikt over een moderne showroom ( 650 m2, over twee verdiepingen), met verschillende opstellingen van badkuipen, badkamermeubels, stoomcabines, toiletaccessoires. De detailhandel heeft levering van kwaliteitsgoederen hoog in het vaandel staan. Men verkoopt verschillende gerenommeerde merken en is daarnaast (exclusieve) dealer van een aantal topmerken.

Bedrijfsvoering
De bedrijfsactiviteiten worden fulltime door de huidige twee eigenaren en 2 parttime medewerkers uitgevoerd.

Freelance installateurs
Indien de klant de badkamer of sanitair geplaatst en geïnstalleerd wilt hebben wordt er een beroep gedaan op een vaste kern van freelance installateurs,  die dit verzorgen binnen het kwaliteitsvaandel van onze opdrachtgever.

Webshop
Het bedrijf beschikt eveneens over een webshop waar klanten hun bestellingen kunnen plaatsen. Bestellingen kunnen dan worden afgehaald of bezorgd. De omzet wordt bestaat naast particulieren deels uit zakelijke klanten (met name installateurs die functioneren als ‘ambassadeurs’).

Cijfers
Het klantenbestand genereert een omzet van ca. € 800.000,- op jaarbasis. Voor 2018 is sprake van een stijgende omzet, met een evenredig winstgevende exploitatie.

Procedure
Kandidaten kunnen na geheimhouding uitgebreide vervolginformatie ontvangen. Aan hen zal gevraagd worden een indicatieve bieding te doen, op basis van een activa & passiva transactie (inclusief voorraden).

Bereidheid eigenaar
De eigenaren zijn uitermate gemotiveerd om de overname optimaal te begeleiden en hun vakmanschap over te dragen.

Omzet
€ 800,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Detailhandel, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25310
Rechtsvorm
VOF