Gerenommeerde glasspecialist (Zuid-Holland)

Glasschade-herstelservice en maatwerk oplossingen


Beschrijving

Een allround glasspecialist met een goede regionale naamsbekendheid. De onderneming heeft een ruim assortiment aan glassoorten. De diensten bestaan uit een glasschade herstelservice (24/7) en maatwerk oplossingen voor interieur- en exterieurbeglazingen. Het bedrijf bedient zowel de zakelijke (zo’n 75% van de omzet) als de particuliere markt (zo’n 25% van de omzet). 

Bijzonderheden
De onderneming heeft een gediversifieerd en loyaal klantenbestand, bestaande uit onder meer (semi-)overheidsinstellingen, architecten, aannemers en particulieren.

Kerncijfers
Het bedrijf is een financieel zeer stabiele en gezond winstgevende onderneming. In 2019 heeft de onderneming een omzet van circa € 1,2 miljoen gerealiseerd met een genormaliseerd bedrijfsresultaat voor belastingen en afschrijvingen (EBITDA) van zo’n € 290.000. 

Locatie
De onderneming is gevestigd in de provincie Zuid-Holland. Dit is tevens het werkgebied.

Personeel
Een ervaren team, servicegericht en vakkundig. Er zijn circa 6 FTE (inclusief aandeelhouders) werkzaam.

Aangeboden belang
De huidige aandeelhouders overwegen een mogelijke verkoop van 100% van de aandelen aan een (strategische) partij die de potentie van de onderneming verder tot wasdom kan brengen. Verkoper is bereid om voor een nog nader overeen te komen overdrachtsperiode betrokken te blijven bij de onderneming.

Geheimhoudingsverklaring
Een uitgebreider bedrijfsprofiel kan beschikbaar worden gesteld na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

Omzet

€ 1.200.000

Winst

EBITDA € 290.000

Aantal Fte

6-10

Regio

West Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29411

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!