Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Gespecialiseerd bureau in veiligheidstrainingen

Zeer divers klantsegment in zowel B2B als B2C


Beschrijving

De onderneming is gevestigd in Oost-Nederland en actief in het geven van maatwerk cursussen, trainingen en advies op het gebied van gezondheid, veiligheid en techniek. Klanten zijn met name ondernemingen, overheden en basisscholen, naast particulieren die zich individueel kunnen aanmelden. Het aantal cursisten bedraagt op jaarbasis ruim 4.000 en is groeiend.

Bijzonderheden
De onderneming biedt verschillende gradaties van cursussen aan, onderverdeeld in basiscursussen, opfriscursussen en cursussen voor gevorderden. De cursussen worden gegeven door de ondernemer (nog beperkt) en door een vaste pool van een 10-tal gekwalificeerde instructeurs. De onderneming beschikt over een eigen trainingscentrum. 

Financieel
De omzet is in de afgelopen jaren gegroeid naar ruim EUR 350k. De omzettoename is het resultaat van de goede naam van de onderneming in de markt en de terugkomende klanten voor opfriscursussen. Voor de komende jaren wordt een verdere groei verwacht mede door de opstart van een nieuwe activiteit. De EBITDA-marge bedraagt momenteel 41% en zal naar verwachting stabiliseren. Het onroerend goed waarin het trainingscentrum en kantoor zijn gehuisvest is eigendom van het moederbedrijf. Deze wordt door de onderneming gehuurd. 

Transactie
Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen in een werkmaatschappij. Koop van het bedrijfspand is optioneel. Voorafgaand aan een mogelijke volledige aandelentransactie worden eventuele overtollige liquide middelen en vorderingen op, of schulden aan aandeelhouders geëlimineerd. 

Verder procedure
Er is meer informatie beschikbaar dat na overleg met onze opdrachtgever en ondertekening van een geheimhoudingsverklaring kan worden overlegd. 

Omzet
€ 350,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27829
Rechtsvorm
B.V.