Gespecialiseerd dak en onderhoudsbedrijf

Innovatieve en servicegerichte onderneming


Beschrijving

De onderneming bestaat een kleine 15 jaar en inmiddels uitgegroeid tot een zeer innovatieve en servicegerichte onderneming in de dakenbranche met een portfolio van vele gerenommeerde vastgoedeigenaren en –beheerders. Het ontzorgen van gebouweigenaren is de kerntaak van onderneming.

Bijzonderheden
Middels duidelijke communicatie zorgt de onderneming, dat de daken van hun klanten altijd in topconditie verkeren. De onderneming ontzorgt haar klanten volledig.

Personeel
De onderneming heeft ca. 7 FTE in dienst. Daarnaast worden, via onderaanneming en op grond van een langdurige relatie, op jaarbasis gemiddeld 18 -25 ZZP productiemedewerkers ingezet.

Data
Alle data worden sinds 2009 opgeslagen en zijn beschikbaar, hetgeen betekent dat er veel data over daken onder handbereik is. Dit is een zeer goed sturingsmechanisme m.n. voor commerciële activiteiten.

Monitoring
Lekkage afhandeling wordt door middel van een app gemonitord, de klant geeft een melding door, die vervolgens via een app aan een monteur wordt gekoppeld. De klant krijgt de gewenste informatie (afspraak huurder, afhandeling klacht, afmelding bon) op gezette tijden per email aangeboden.

Reden verkoop
DGA wenst na lang werkzaam te zijn geweest in de branche afstand te nemen en zich te richten op andere activiteiten. Hij is wel bereid eventueel nog maximaal 2 jaar mee te helpen.

Aangeboden belang
100% van de aandelen worden aangeboden voor verkoop.

NDA
Geïnteresseerde partijen die door de verkoper geschikt worden geacht als overnamekandidaat zullen een Non Disclosure Agreement ontvangen tijdens de aanvang van het aankooptraject.

Omzet

€ 3.000.000

Winst

EBITDA € 750.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Bouw & installatietechniek, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27652

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!