Expansiekansen en grote naamsbekendheid

De 2 bedrijven bieden de koper de mogelijkheid actief te worden in de keten van vleesproductie/vleesgroothandel. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 10.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

West Nederland

SECTOR

Agri & food
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25586

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De twee bedrijven welke ter overname worden aangeboden, bieden de koper de mogelijkheid om actief te worden in de keten van vleesproductie en vleesgroothandel.

Aangeboden bedrijven
Het eerste bedrijf is een gespecialiseerde vleesproducent. Het tweede bedrijf is een groothandel en levert aan enkele honderden afnemers. Assortiment is breed, maar veruit het grootste deel van de omzet bestaat uit vleesproducten. Afnemers zijn voornamelijk pizzeria’s en dönerkebab-/shoarmarestaurants.

Bijzonderheden
De totale omzet bedraagt ca. 10 mln euro op jaarbasis en is groeiende. Er wordt een goede inwerk- en overdrachtsperiode gegarandeerd. Een goedlopend vleesproductiebedrijf en groothandelsbedrijf met expansiekansen, een goed team medewerkers en grote naamsbekendheid voor een redelijke overnameprijs.

Profiel koper
De koper dient over voldoende feeling te beschikken met de markt waarin de bedrijven opereren, tevens dient koper over voldoende eigen middelen te beschikken om een soepele financiering mogelijk te maken.

Geschikt voor
Kan geschikt zijn voor een MBI-er (met financiële middelen), maar zeker ook voor een strategische koper om zijn/haar positie in de markt te vergroten en synergievoordelen te behalen.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.