Gespecialiseerd groothandels- en vleesproductiebedrijf

Expansiekansen en grote naamsbekendheid


Beschrijving

De twee bedrijven welke ter overname worden aangeboden, bieden de koper de mogelijkheid om actief te worden in de keten van vleesproductie en vleesgroothandel.

Aangeboden bedrijven
Het eerste bedrijf is een gespecialiseerde vleesproducent. Het tweede bedrijf is een groothandel en levert aan enkele honderden afnemers. Assortiment is breed, maar veruit het grootste deel van de omzet bestaat uit vleesproducten. Afnemers zijn voornamelijk pizzeria’s en dönerkebab-/shoarmarestaurants.

Bijzonderheden
De totale omzet bedraagt ca. 10 mln euro op jaarbasis en is groeiende. Er wordt een goede inwerk- en overdrachtsperiode gegarandeerd. Een goedlopend vleesproductiebedrijf en groothandelsbedrijf met expansiekansen, een goed team medewerkers en grote naamsbekendheid voor een redelijke overnameprijs.

Profiel koper
De koper dient over voldoende feeling te beschikken met de markt waarin de bedrijven opereren, tevens dient koper over voldoende eigen middelen te beschikken om een soepele financiering mogelijk te maken.

Geschikt voor
Kan geschikt zijn voor een MBI-er (met financiële middelen), maar zeker ook voor een strategische koper om zijn/haar positie in de markt te vergroten en synergievoordelen te behalen.

Omzet

€ 10.000.000

Aantal Fte

21-50

Regio

West Nederland

Sector

Agri & food, Groothandel

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#25586

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!