Gespecialiseerd productie-en montage bedrijf met eigen lijn aluminium producten

Metaalverwerkend bedrijf met sterke reputatie
Producent van aluminium en magnesium producten t.b.v. bouwsector ter overname. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.500.000

EBITDA

EBITDA € 330.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28656

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming heeft een eigen lijn van aluminium producten voor bouwsector en industrie. Zij heeft zich toegelegd op de vervaardiging, levering en montage op locatie. Ze heeft zich bewezen als hoogwaardige toeleverancier van de bouwsector en industrie. De afgelopen 5 jaar is de nadruk gelegd op specifieke (customized) oplossingen voor gevel- en dak.

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over een zeer uitgebreid assortiment biedt een totaalpakket aan haar afnemers. De onderneming is innovatief en beschikt over specifieke kennis. In gezamenlijke trajecten met afnemers worden nieuwe innovatieve producten ontwikkeld. De commerciële en financiële positie van de onderneming is aantoonbaar sterk. Het machinepark is up-to-date.

Geschikt voor
Deze onderneming is bij uitstek geschikt voor een strategische koper die een sterke en renderende positie in deze markt wil realiseren en bijkomende synergie mogelijkheden van montage en productie activiteiten wil benutten.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!