Gespecialiseerd productie-en montage bedrijf met eigen lijn aluminium producten

Metaalverwerkend bedrijf met sterke reputatie


Beschrijving

De onderneming heeft een eigen lijn van aluminium producten voor bouwsector en industrie. Zij heeft zich toegelegd op de vervaardiging, levering en montage op locatie. Ze heeft zich bewezen als hoogwaardige toeleverancier van de bouwsector en industrie. De afgelopen 5 jaar is de nadruk gelegd op specifieke (customized) oplossingen voor gevel- en dak.

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over een zeer uitgebreid assortiment biedt een totaalpakket aan haar afnemers. De onderneming is innovatief en beschikt over specifieke kennis. In gezamenlijke trajecten met afnemers worden nieuwe innovatieve producten ontwikkeld. De commerciële en financiële positie van de onderneming is aantoonbaar sterk. Het machinepark is up-to-date.

Geschikt voor
Deze onderneming is bij uitstek geschikt voor een strategische koper die een sterke en renderende positie in deze markt wil realiseren en bijkomende synergie mogelijkheden van montage en productie activiteiten wil benutten.

Omzet

€ 2.500.000

Winst

EBITDA € 330.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Oost Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Industrie & productie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28656

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!