Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Gespecialiseerd trainings- en adviesbureau

Top-3 speler in haar niche


Beschrijving

Gespecialiseerd trainings- en adviesbureau gericht op procesoptimalisatie. Het bedrijf is in 10 jaar gegroeid naar 10-15 vaste medewerkers (consultants, trainers en ondersteuning). Inmiddels heeft het bedrijf een zeer groot en divers klantenbestand opgebouwd met veel terugkerende klanten. Door middel van de combinatie van trainingen (incompany en open inschrijving) en langdurige adviestrajecten is de omzet stabiel. Het bedrijf mag zich rekenen tot een van de top-3 spelers in haar specifieke niche.

Bijzonderheden

  • Het bedrijf heeft een zeer goede online marketingpositie. Nieuwe opdrachtgevers weten de organisatie goed te vinden door middel van diverse geoptimaliseerde websites. 
  •  Het werkgebied is Nederland, echter zijn er ook diverse opdrachten uitgevoerd in het buitenland (Duitsland, Engeland, VS). Vanwege capaciteitsgebrek en gekozen focus is er destijds voor gekozen om hier geen verdere aandacht aan te besteden. Echter de mogelijkheden (klantcontacten, online marketing etc.) zijn aanwezig. 
  • Er wordt bij voorkeur gewerkt met de adviseurs en trainers in vaste dienst. Dit is een groep van voornamelijk WO-opgeleide adviseurs. 
  • Pieken worden opgevangen met een kleine groep van freelancers.

De toekomst & mogelijkheden
Doordat het bedrijf zich heeft ontwikkeld van ‘new kid on the block’ tot een gevestigde naam wordt steeds meer herhaalverkoop (voornamelijk trainingen) gerealiseerd. Daarnaast zijn de trainingen op het gebied van procesoptimalisatie een goede ingang om meer van ons dienstenaanbod te verkopen bij opdrachtgevers. Dit wordt momenteel nog onvoldoende benut. Dit biedt verdere mogelijkheden voor omzetgroei (o.a. door middel van cross-selling bij bestaande klanten).