Gespecialiseerde transportonderneming

Zoekt strategische partner en/of MBI-kandidaat


Beschrijving

Een gespecialiseerde transportonderneming is op zoek naar een strategische partner en/of een geschikte MBI-kandidaat die wil ‘ingroeien’ in de onderneming. De ondernemer is de onderneming enige jaren geleden gestart vanuit een overname. De onderneming beschikt over 10 trekker-oplegger combinaties en houdt zich voornamelijk bezig met het transport van non-food producten (o.m. halffabricaten, productiegoederen, pakketten). Hierbij kan het gaan om dedicated vervoer, contractvervoer, incidenteel of specifiek vervoer.

Bijzonderheden
Het werkgebied van de onderneming bestrijkt Benelux, Duitsland en Oostenrijk. Met een aantal opdrachtgevers zijn langjarige contracten afgesloten. De dienstverlening kenmerkt zich door kernbegrippen als partnership, flexibel, klantgericht, ondernemend en maatschappelijk verantwoord.

Personeel
De onderneming wordt gevoerd in de vorm van een B.V. Het goed op elkaar ingespeelde personeelsteam bestaat uit de eigenaar en zijn echtgenote alsmede 14 medewerkers (9 fulltime, 5 parttime). Het personeel is deels reeds voor een groot aantal jaren in dienst van de onderneming.

Bedrijfspand
De onderneming is gevestigd in een representatief en gunstig gesitueerd bedrijfspand, bestaande uit: standplaatsen, werkplaats, opslagruimten en kantoorgedeelte. Het pand wordt gehuurd.

Locatie
De onderneming is zeer centraal gelegen in Zuid-Nederland.

Reden voor verkoop
De ondernemer heeft er, gezien zijn leeftijd, voor gekozen zijn leven geleidelijk een andere invulling te gaan geven.

Geschikt voor
Opvolging wordt gezocht in de vorm van een strategische- dan wel een MBI-kandidaat met voldoende kennis en affiniteit met de branche en de markt.

Transactievorm
Een overname van (een deel) van de aandelen, mogelijk op termijn, is bespreekbaar.

Omzet

€ 1.000.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Zuid Nederland

Sector

Automotive, transport & logistiek

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29312

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!