Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Gevestigde import- en detailhandel in luxe, natuurlijke garens

Gepositioneerd in nationale top


Beschrijving

De onderneming is 10 jaar oud en is een gevestigde naam in het luxe segment brei- en haak artikelen (wol, katoen zijde, linnen).

Bijzonderheden
Onderneming behoort tot de landelijke top 5. De verkoop gebeurt door middel van eigen winkel (huur), webshop en cursussen. De import komt vanuit de hele wereld (USA, Zuid Amerika, Europa, Azie). Er is echter een strikte focus op natuurlijke producten. Het assortiment is dan ook met visie opgebouwd en er zijn langdurige relaties met internationale leveranciers. De winkel is stijlvol ingericht en de website en webshop zijn in dezelfde stijl gemaakt. Verder werkt in de ondernemers met een vast aantal professionals. 

Omzet
Omzet bestaat uit detailhandel in garens en toebehoren, boeken, cursussen en in toenemende mate op bestelling gemaakte eindproducten.  

Potentie
Onderneming heeft veel potentie om verder uitgebouwd te worden. Met name made-to-order segment heeft veel potentie en zorgt voor goede naam en positie.

Transactievorm
Aangeboden wordt een vliegende start middels een Activa/Passiva transactie indien gewenst met naam en klantenkring. Huur nog < 2 jaar maar met mogelijkheid tot verlenging op gunstige locatie en aantrekkelijke condities.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer ziet zichzelf niet als de ideale persoon om het bedrijf te leiden in de volgende (groei) fase.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 100.000

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 100,000
Aantal FTE
1
Regio
West Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26106
Rechtsvorm
B.V.