Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

GGZ zorgonderneming

2e-lijns GGZ-instelling met een sterke regionale marktpositie


Beschrijving

De onderneming is een professionele speler in de zorgmarkt en levert gespecialiseerde verslavingszorg. Dit betreffen behandelingen van verslavingen en onderliggende problematieken.

Doelgroep/activiteiten
De doelgroep van de organisatie betreffen personen tussen de 18 en 65 jaar met afhankelijkheidsproblematiek in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek en maatschappelijke problematiek.

Behandeling
De onderneming behandelt cliënten middels groepstherapieën en individuele therapieën om meer inzicht te verkrijgen in de problematiek van het gebied van woon- en leefomgeving, sociale participatie, dagbesteding en mentaal en lichamelijk welbevinden.

Bijzonderheden
De onderneming is ontstaan door in te spelen op de zorgvraag. Door de kleinschaligheid van de behandelgroepen staat een persoonlijke aanpak centraal. De cliënttevredenheid is hoog en de onderneming heeft een gerenommeerde naam bij stakeholders. De financiering van de zorg vindt plaats vanuit de ZVW.

Kwaliteitseisen
De onderneming beschikt over alle benodigde vergunningen en certificaten om de bedrijfsvoering te kunnen uitvoeren. Eveneens is een Raad van Toezicht ingesteld. 

Locatie
Het hoofdkantoor betreft een kantoorpand en wordt gehuurd. De behandel locatie bevindt zich in een woonwijk en wordt gehuurd. 

Omvang onderneming en aantal medewerkers
De omzet in 2018 bedroeg circa € 1.700.000. Sinds de oprichting van het bedrijf is de omzet jaarlijks gestegen. Voor 2019 wordt verwacht dat deze lijn wordt voortgezet. De onderneming heeft ruime mogelijkheden om het aanwezige groeipotentieel verder te kunnen benutten. De onderneming is gevestigd in Zuid-Nederland.

Groeifase
De huidige eigenaren hebben de onderneming in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een professionele organisatie en zoeken een partij die deze organisatie naar haar volgende groeifase brengt.

Omzet
€ 1,700,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Zuid Nederland
Sector
Gezondheidszorg & farmacie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27963
Rechtsvorm
B.V.