Unieke competentie: geen hak/breekwerk en werken op speciale hoogwerkers

Uniek artisanaal bedrijf, gelegen in omgeving Geel, in herstel van glasschades/plaatsing van glas zonder hak en breekwerk. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 500.000

EBITDA

EBITDA € 100.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Noord België

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25470

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Uniek artisanaal bedrijf, gelegen in omgeving Geel (Be), in herstel van glasschades/plaatsing van (HD) glas zonder hak en breekwerk; bedrijf werkt voor 80% iov Verzekeringsmaatschappijen en daarnaast voor particulieren.

Werkgebied
Werkgebied zijn de provincies Antwerpen, Begisch-Limburg en Vlaams-Brabant. Omzet is zeer stabiel en de vraag neemt toe.

Bijzonderheden
Huidige eigenaar/ondernemer wenst andere ondernemingsactiviteiten te ontplooien en wil zijn huidige handelsactiviteiten verkopen inclusief inventaris en machines, terugverdientijd overnamesom, bij huidige omzet, is minder dan 2 jaar. Begeleiding overname activiteiten is bespreekbaar

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.