In ruim 1.500 woningen en 3 ondernemingen

Glasvezelnetwerk in regio Amsterdam met ruim 1500 woningen en 3 ondernemingen ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 50.000

EBITDA

EBITDA € 45.000

AANTAL FTE

1

REGIO

West Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Vastgoed

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29824

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Ruim 1.500 huishoudens in een nieuwbouwwijk in buurt van Amsterdam, waarin deze glasvezel t/m de FTU in alle meterkasten is aangelegd en verbonden met een centrale technische ruimte. Via redundante dark fiber van externe partij verbonden aan NIKHEF. Momenteel wordt de belichting en beheer door een derde partij gedaan, welke geconfigureerd als een GPON-netwerk. Point-to-point connecties ook mogelijk. Is als een vastgoedinvestering qua rendement en beheer.

Personeel
Bij deze onderneming zijn geen FTE nodig. Alles is uitbesteed.

Bijzonderheden
Dit glasvezelnetwerk levert aan een drietal ISPs, welke voor gebruik van het glasvezelnetwerk betalen. dus geen facturen aan consumenten. Deze ISPs bieden verschillende pakketten met 1 Gigabit/sec en allerlei TV combinaties. Goede upside mogelijk door marketing actie naar de eindgebruikers i.s.m. de ISP.

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.