Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Goed renderend bouwbedrijf

Verkoop en montage van kunststof en aluminium kozijnen


Beschrijving

Het betreft een goed renderende onderneming actief op het gebied van verkoop en montage van kunststof en aluminium kozijnen, terrasoverkappingen en veranda's. Voornamelijk gericht op renovatie en verbouw.

Het betreft een activa-passiva transactie waarbij de mogelijkheid bestaat het bedrijfsmatig onroerend goed over te nemen of te huren.

Bijzonderheden

Het bedrijf bestaat bijna 25 jaar  en heeft door haar kwalitatieve dienstverlening in haar branche een goede naamsbekendheid opgebouwd. De omzet wordt voor 95% door particuliere opdrachtgevers gegenereerd. Het onroerend goed bestaat uit een kantoorgedeelte, showroom, werkplaats en magazijnruimten waarbij voldoende parkeerfaciliteit voorhanden is. De onderneming is uiterst liquide en heeft geen enkele vorm van financiering dan wel bankkrediet. Machines en gereedschappen zijn “up to date” en worden tweejaarlijks vervangen.

Onderneming

De onderneming kent een uitgebreide klantenkring in voornamelijk Limburg en Noord-Brabant. Naast de twee ondernemers zijn er thans 2 vaste medewerkers in dienst. Voorts wordt gebruik gemaakt van twee uitzendkrachten. Goed geoutilleerd bedrijf. Eén van de ondernemers is bereid, indien gewenst, om nog een nader te bepalen periode de koper te blijven begeleiden.

Omzet
€ 900,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#22368
Rechtsvorm
VOF