Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Goedlopende en regionaal bekende stoffenwinkel in de Achterhoek

Winkel in modestoffen en kleinvak


Beschrijving

De goedlopende stoffenwinkel is, vanwege naderend pensioen van de huidige ondernemer, op zoek naar een ondernemer die deze drukbezochte winkel over wil nemen. De behoefte aan het zelf te maken van kleding is de laatste jaren aanzienlijk gestegen, dit is duidelijk merkbaar in omzetgroei en het aantal klanten van deze eenmanszaak.

Klanten
Deze winkel heeft met een grote groep vaste klanten uit de gehele Achterhoek, Gelderland maar ook uit Duitsland een sterke naam opgebouwd in de regio. Met een van de meest uitgebreide en complete collecties van de regio behoort deze stoffenwinkel tot een van de populairste in de branche.

Assortiment
Het assortiment van deze stoffenwinkel bestaat uit modestoffen, kleinvak, breigaren, borduurgaren en knopen.

Winkelpand (en woonpand)
De winkel is gevestigd in een winkelstraat van een kleine, maar centraal gelegen stad in de Achterhoek. Het betreft een huurpand met een oppervlakte van +/- 200 m2 onderverdeeld in 2/3 deel verkoopgedeelte en 1/3 deel opslag/magazijn. Het bovengelegen woonpand is in combinatie met de winkelruimte te huren, maar het woongedeelte kan ook losgekoppeld worden.

Website
De stoffenwinkel heeft een overzichtelijke en goed bezochte website met 1.200 bezoekers per maand. Op social media is de Facebook-pagina met 1.400 volgers een goed medium om de klantenkring te bereiken.

Reden verkoop
Reden van de verkoop is het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de ondernemer.

Inventaris
Te koop wordt aangeboden de inventaris, voorraad, website en facebookpagina. Tevens overname van het huurcontract wat mogelijk is voor alleen het winkelpand of ook het bovengelegen woonpand.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van de bezittingen van de onderneming.

Omzet
€ 100,000
Winst
EBITDA € 20,000
Aantal FTE
1
Regio
Oost Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28159
Rechtsvorm
Eenmanszaak