Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Goedlopende herenmodespeciaalzaak

Met modieuze collectie


Beschrijving

Deze goedlopende herenmodespeciaalzaak is gevestigd op een uitstekende locatie in het midden van het land. De winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van ca. 100 m2 met daarnaast de beschikking over een magazijn van ca. 10 m2.

Onderneming
De herenmodespeciaalzaak heeft een ruimtelijke, lichte en goede uitstraling bestaande uit een mix van modern en klassieke items en maakt een stijlvolle indruk. De ongedwongen toegankelijkheid is overal in deze zaak terug te vinden. Er wordt een breed aanbod geboden met complete modieuze collecties van onder meer de merken:  Fortezza, Marnelli, Kolle3kt, Gentiluomo, Com4, Circle of Gentlemen en Alan Red. Bovendien voeren zij diverse luxe accessoires.  Deze collectie en de plezierige persoonlijke advisering zorgen voor een uitstekend rendement.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 200,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26239
Rechtsvorm
B.V.