Groeiend kinderboekenmerk met creative studio

Ondernemer zoekt strategische partner voor verdere groei in binnen- en buitenland


Beschrijving

De onderneming is actief op de kinderboekenmarkt en heeft reeds licenties en boeken verkocht in diverse Europese en Aziatische landen. Met een Chinese licentiehouder is al een uitgebreid plan geïmplementeerd om het merk uit te rollen in China. Ook in andere delen van Azië heeft men interesse om het merk op te pakken. In Nederland wordt het merk reeds enige jaren verkocht.

Kinderboekenmerk
Een sterk kenmerk van de kinderboeken zijn de tweetalige uitgaves en de toevoeging van kijkplaat en 'vriendjesvragen' (op elke bladzijde een vraag, die de communicatie tussen ouder/kind en juf/klas stimuleert). Hierdoor zijn de boeken bijzonder interessant voor zowel de onderwijs sector en meertalige landen als de particuliere markt.

Productontwikkeling
In de eerste opstart-jaren heeft de onderneming zich geconcentreerd op de productontwikkeling en creatieve uitingen van het merk. De verkoop begint nu stevigere vormen aan te nemen en er is behoefte aan commerciële expertise.

Kapitaal
De huidige participanten zoeken nieuwe eigenaren die kapitaal en/of verkoopkracht inbrengen om het merk verder te kunnen uitbreiden.

Omzet

€ 150.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27595

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!