Groothandel en ontwikkelaar (medische) werkschoenen

Unieke en innovatieve features
Innovatieve ontwikkelaar en distributeur van werkschoenen die een aantal producten ontwikkeld heeft. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 100.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30858

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is een innovatieve ontwikkelaar en distributeur van werkschoenen die een aantal producten ontwikkeld heeft met unieke eigenschappen. Het eerste geproduceerde product is gericht op healthcare segment, uitbreiding naar voedingsindustrie en hospitality is klaar voor marktlancering.

Bijzonderheden
Hygiëne en comfort zijn steeds de kernwoorden, onderbouwd met testrapporten en met recht kan gesteld worden dat een nieuwe standaard in dit segment gerealiseerd is. De producten zijn ook uitgebreid in de praktijk getest en klaar voor een volgende fase.

Partner
Hiervoor wordt gezocht naar een (strategische) partner die deze scale-up fase mede kan bewerkstelligen. Hoewel participatie de voorkeur heeft is volledige overname bespreekbaar.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.