Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Groothandel, import, export relatiegeschenken

Actief in de B2B markt


Beschrijving

De onderneming betreft een groothandel actief in de import en export van relatiegeschenken. De Producten vallen binnen de categorieën relatiegeschenken, gadgets en promotionele artikelen.

Bijzonderheden
Een (overname) partij die al actief is in deze markt van relatiegeschenken / gadgets / souvenirs heeft de voorkeur. Natuurlijk is dit ook een unieke mogelijkheid om een goede start te maken in een markt die sterk in ontwikkeling is. Het bedrijf beschikt over een volledig programma op eigen website.

Product
Het productprogramma is compleet variërend van design, productie, opslag, distributie, contacten met leveranciers, personalisatiemogelijkheden en marketing materiaal. De marktpotentie van de producten is groot. De doelgroep is ieder bedrijf, organisatie/vereniging en overheidsinstelling in Nederland en daarbuiten.

Reden van de verkoop
De ondernemer die dit bedrijf heeft opgericht, is op leeftijd en heeft geen opvolger. Graag wil deze zijn jarenlange ervaring en kennis delen met de overnamepartij.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor een aandelentransactie.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met eventueel kennis van deze sector.

Omzet
€ 300,000
Winst
Nettowinst € 20,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Groothandel
Profielnummer
#27049
Rechtsvorm
B.V.