Onderneming in aanleg en onderhoud van ijs(vloeren)

De onderneming is een leverancier van een totaalpakket rondom het aanleggen en onderhouden van ijsbanen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 325.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#22875

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Groothandel gestart in 1991 met industriële borsteltechnieken. Later in 1997 is zij zich ook meer gaan toeleggen op het maken van ijsbanen en ijsbewerkingsmachines.

Bijzonderheden
Middels een uniek importeurschap is de onderneming een leverancier van een totaal pakket rondom het aanleggen en onderhouden van ijsbanen. Dit mede door innovatieve technologieën die toonaangevend zijn op het gebied van het bieden van een kwalitatief goede ijsvloer op een schaatsbaan of schaatshal of een tijdelijke ijsvloer bij een evenement.

Onderneming
De onderneming staat goed aangeschreven bij de ijsbanen in Nederland. Te koop wordt aangeboden de aandelen in de vennootschap waarbij een optie wordt geboden om het aanwezige pand ook in eigendom te verkrijgen. De onderneming is gevestigd in de R6andstad.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.